打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 標賊定刀賊好玩d??

原帖由 凸H豪O凸 於 11-3-2008 06:10 PM 發表
好可惜~我真係試過我有fd用我同lv我用佢acc試過@@~
我地2個d能力值一樣~我係刀佢係鏢~咁點?~
咩冇就唔可以咁講?~攻擊有式計~有問題自己去計下啦~
講野9唔答8~咩唔該啦~唔該咩呀?~勁d又咩可能~
想講咩呀~組織下好 ...

哥仔,刀賊高攻過標賊?~
唔該自己收一收先~
我玩台版119lvl~
我個frd拿致命劍盾~
一下6連先2000~
比盡你最多12000~
落葉18000~
我1標7500~
4下22500~
你個frd低攻過你米姐係他裝爛咯~
你又好勁?~
你6x等,請問一下可以650以上嗎?~
我個標50等就可以打4500~
能力值代表所有野?唔計裝?可笑!~
請問你打多少啊?拜托你拍下片,影下相~
你就真係講野9唔答8啦~
廢的日子過了?等100等先再講~
formula唔係最好,實戰最重要~
刀賊係就多技能好玩,但係攻就痲痲~~~~~~~
我都唔知你講咩~組織下好 ... ~~~~~~~~~~~~~~
ps:4轉技能三飛閃都唔知咩名,你唔適合玩楓谷

回樓主:刀賊比較好玩
            標賊好悶==
回復

好玩既話,刀賊超好玩.又有6連.落葉,炸彈.不知幾好玩=]
攻擊既話,標賊攻高d lo,4轉有3飛+3轉既影分身,如果加埋2轉既爆擊.......[[bao_36]]
不過標賊易死d
回復

原帖由 凸H豪O凸 於 11-3-2008 18:10 發表
好可惜~我真係試過我有fd用我同lv我用佢acc試過@@~
我地2個d能力值一樣~我係刀佢係鏢~咁點?~
咩冇就唔可以咁講?~攻擊有式計~有問題自己去計下啦~
講野9唔答8~咩唔該啦~唔該咩呀?~勁d又咩可能~
想講咩呀~組織下好 ...

真可惜~你有冇相呀個d做證?冇就收下先啦~練番隻自己玩下先啦
先慢慢做定論啦.Are you OK???
唔該哂你啊~
回復

原帖由 迷失男孩 於 8-3-2008 15:10 發表

你都傻既,你有冇問題嫁?!?!?!人地入黎係叫你幫手投投票,叫你踩台咩
仲有,冇解,點解冇解?你仲細?答人問題冇解姐係冇答過,你仲細我就原諒你啦!

..我以我玩左4年楓谷既經驗黎答人...

冇人想同你鬥嘴囉而加...

睇返你之前d粗口post就知你咩人喇..

你仲有咩資格話我?

樓主都味開聲..關你乜野事?

你又玩過幾多隻刀賊投賊呀?

數黎睇睇...
回復